Erik Noordam is sinds 2006 lid van de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA), de lokale afdeling van NVM, en daarnaast sinds 2015 Certified MVA Expat Broker.

 • ICREA

  Internationaal samenwerkingsverband van makelaarsverenigingen, waaronder de NVM. Website (Nederlands) http://www.worldproperties.com/nl-NL/Properties.aspx, waar het aanbod van alle leden van de aangesloten organisaties te vinden is.De TRC certificatie wordt uitgegeven door ICREA en zijn aangesloten leden. TRC staat voor Transnational Referral Certification. Deze cursus is nuttig voor de samenwerking en uitwisseling van vraag en aanbod tussen makelaars.
 • NVM

    Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen

  2006-2009 persoonlijk lid, vanaf 2009 ondernemingslid Amsterdamse Maatschappij. 

 • MVA

  Makelaarsvereniging Amsterdam. Persoonlijk lidmaatschap sinds 2006. En sinds 2015 "MVA Certified Expat Broker" bij het oprichten van het Expat Platform van de MVA. Makelaarsvereniging Amsterdam is de beroepsorganisatie van makelaars o.g. in de regio Groot Amsterdam. Bijna 500 gecertificeerde en dus vakbekwame makelaars, werkzaam in Amsterdam, Abcoude, Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Landsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Waterland, de Zaanstreek en Zwanenburg, zijn bij ons aangesloten. De MVA is de grootste regionale afdeling van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM)

   

  De MVA is in 1877 is opgericht. In 1984 is de MVA een fusie aangegaan met de Nederlandse Bond van Makelaars en hieruit is de NVM ontstaan. Al onze leden zijn derhalve ook lid van de NVM. Naast de belangenbehartiging voor de bij ons aangesloten makelaars o.g., voorzien wij hen stelselmatig van alle relevante informatie op het gebied van ontwikkelingen binnen de onroerend goed wereld.

   

  Ruim 135 jaar collectieve kennis en kracht in de regio Amsterdam.

  Bijna 500 makelaars bieden hoogwaardige lokale kennis en kwaliteit.

  Uniek uitwisselingssysteem voor het meest complete en actuele aanbod

 •  

Helpfull Links

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op indien u vragen heeft over onze dienstverlening.

E info[at]noordam.com

T 020-7165673

Business Hours

Call us at 020-7165673 in the Netherlands or at (305) 709 0548 in the U.S.A.

 • Monday-Friday: 9am to 5pm
 • Saturday & Sunday: closed

mod_eprivacy nl