VGM NL - Vastgoedmanagement Nederland

Vastgoedmanagement Nederland, de branchevereniging voor ondernemingen die professioneel werkzaam zijn in het vastgoedmanagement.

Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) is opgericht op 20 januari 2009 en vertegenwoordigt momenteel ongeveer 90 ondernemingen. Samen vertegenwoordigen zij 110 vastgoedmanagementorganisaties met 3000 vastgoedmanagers. Alle leden voldoen aan belangrijke criteria op het gebied van deskundigheid, ervaring en professionaliteit en hebben de gedragscode ondertekend.

VGME - Stichting VastgoedManagers-Expert

Sinds 2003 is VGME uitgegroeid van een studievereniging tot een volwaardige netwerkorganisatie met ruim 600 geregistreerden. De geregistreerden beschikken allen over een HBO+ niveau en zijn werkzaam in de vastgoedbranche, veelal op besluitvormende posities.

VGME is een snelgroeiende stichting van professionals die werkzaam zijn in het ontwikkelen, beheren en managen van vastgoed. VGME wil een platform zijn waar kennis en kunde op het zich snel ontwikkelende vakgebied van vastgoedmanagement samenkomen. Vóór en dóór de leden. Om (onderlinge) kennisoverdracht en het netwerken te bevorderen organiseert VGME vastgoedsociëteiten, masterclasses en netwerkbijeenkomsten verspreid over het gehele jaar. VGME onderhoudt een Register van Vastgoed Managers-Expert (RVGME). Dit register staat ingeschreven bij het Benelux-merkenbureau in Den Haag (juridische bescherming van de lettercombinatie RVGME). 

De geregistreerden staan op persoonlijke titel vermeld in een Register van Vastgoed Managers-Expert (RVGME). Geregistreerden mogen achter hun naam de letters RVGME voeren. De geregistreerden beschikken allen over een HBO+ niveau en zijn veelal werkzaam op besluitvormende posities. De werkomgeving van geregistreerden varieert van commercieel tot maatschappelijk en eigenaren tot adviesbureaus. Per jaar organiseert VGME ongeveer 12 bijeenkomsten, dit zijn vastgoedsociëteiten, masterclasses en netwerkborrels.

 

Helpfull Links

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op indien u vragen heeft over onze dienstverlening.

E info[at]noordam.com

T 020-7165673

Business Hours

Call us at 020-7165673 in the Netherlands or at (305) 709 0548 in the U.S.A.

  • Monday-Friday: 9am to 5pm
  • Saturday & Sunday: closed

mod_eprivacy nl