Het management van vastgoedbeleggingen (Real Estate Investment Management) omvat de verwerving, het management en de eventuele verkoop van het vastgoed, teneinde een goed rendement te behalen. Bemiddeling van en(/of) begeleiding bij onroerend goed transacties (woningbeleggingstransacties), vastgoedmanagement, rendementoptimalisatie bij woningbeleggingen, het verhuurmanagement van woningportefeuilles en verkoopcoördinatie van uitpondprojecten zijn belangrijke taken van het vastgoedvermogensbeheer.

Beheren van residentiële vastgoedportefeuilles

In samenwerking met gespecialiseerde partners uit ons relatienetwerk helpen wij u met het oplossen van vastgoedvraagstukken en beheer van vastgoedportefeuiles. Juridische, financiële, fiscale, bouwkundige en commerciële begeleiding bij de aan- en verkoop en exploitatie van residentiële vastgoed en kleinschalig commercieel vastgoed. De vastgoedregie met o.a. makelaars, vastgoedjuristen, fiscalisten, accountants moet voor een optimale rendement zorgen.

De investment- of asset manager heeft kennis van het gebouw, de gebruikers, eigenaren, wet- en regelgeving en de omgeving, en kan u begeleiden in de aankoop-, bezit- en verkoopfase (acquisitie-exploitatie-dispositie). Door het monitoren van de internationale vastgoedtrends en –ontwikkelingen blijft u op de hoogte van de factoren die invloed hebben op de beleggingswaarde van uw bezit.

 

Asset Management (Vastgoedvermogensbeheer) voor particuliere vastgoedbeleggers

Toezicht op vastgoedmanagement, voorstellen voor investeringen en desinvesteringen, beleidformulering op objectniveau, intitiëren en monitoren van budgetten, en uitbestedingstoezicht zijn de kerntaken van het asset management. Inzicht in vastgoedmarkten is de basis voor de analyse en advies van vastgoedbeleggingen en de exploitatie. Dit inzicht en deze ervaring vartaalt zich naar de volgende activiteiten:

Aankoop- en verkoopbegeleiding
Analyse en advies bij vastgoedbeleggingen van woningen in Nederland en Amerika
Vastgoedmanagement
Commercieel, administratief en technisch beheer
Verhuurmanagement
Verhuurbeleid en verhuurbemiddeling als onderdeel van het commerciële vastgoedmanagement
Vastgoed Beleggingsadviseur
Management Vastgoed Beleggingen
Aan- en verkooptransacties

 

 

 

 

Helpfull Links

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op indien u vragen heeft over onze dienstverlening.

E info[at]noordam.com

T 020-7165673

Business Hours

Call us at 020-7165673 in the Netherlands or at (305) 709 0548 in the U.S.A.

  • Monday-Friday: 9am to 5pm
  • Saturday & Sunday: closed

mod_eprivacy nl