Onze organisatie en partners zijn gespecialiseerd in (internationale) transacties van woningbeleggingen, vastgoedmanagement voor particuliere beleggers en management van vastgoedvennootschappen. Wij werken voor vastgoedbedrijven en particuliere beleggers: vastgoedbeleggers, vastgoedbeheerders, makelaarskantoren, en VvE beheerders in binnen- en buitenland.

Ons bedrijf en partners zijn gespecialiseerd in het beheer van woningbeleggingen voor particuliere beleggers en vastgoedvennootschappen: aan- en verkoopbegeleiding, verhuurbemiddeling en vastgoedmanagement.

Erik Noordam is sinds 2001 actief in het beheer van beleggingsvastgoed en geassocieerd met vooraanstaande onroerend goed bedrijven aktief in de makelaardij en vastgoedmanagement in Amsterdam (Nederland) en Florida (USA). Hij is internationaal vastgoedadviseur en vastgoedmanager. Dagelijks heeft de heer Noordam te maken met zowel nationale als buitenlandse onroerend goed investeerders met verscheidene vastgoed portfolio’s.

Als vastgoedmanager is hij actief in Amsterdam waar hij het vastgoedmanagement verzorgt van beleggingsportefeuilles, exploitatie en verhuur van woningen en commercieel vastgoed, voor Nederlandse en buitenlandse vastgoedbeleggers. Hij is lid van de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam, afdeling van de NVM) en actief in verschillende werkgroepen van de brancheorganisatie Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL). Van 2013 tot en met 2016 was hij bestuurslid en voorzitter van FIABCI, de internationale vastgoedfederatie die in 1951 is opgericht. Hij is houder van FIREC, de FIABCI International Real Estate Consultant Designation.

Sinds 2008 is hij gelicentieerd makelaar geweest in Florida. Hij is gespecialiseerd in de aankoop en het management van investeringsvastgoed en werkt samen met zijn partners in de onroerend goed markt in Florida. De heer Noordam heeft in 2008 zijn licentie voor vastgoeddiensten in Florida, USA behaald. (Florida makelaarslicentienummer #3207196) en werd lid van Florida Realtors® en van National Association of Realtors®.

Hij is gecertificeerd voor internationale vastgoeddiensten, o.a. FIREC,
* CIPS® certificatie (Certified International Property Specialist) door NAR (National Association of REALTORS®)

* TRC certificatie (Transnational Referral Certification) door ICREA (National Consortium of Real Estate Associations), overkoepelend orgaan van de NVM.

Na zijn Marketing studie aan de HES te Amsterdam (Internationaal Management), heeft Erik Noordam nog een tweetal studies afgerond, te weten Financieel Controller (post-graduate) en Commercieel Vastgoed Management (post-graduate). Bovendien volgde hij de Masters opleiding 'Real Estate Asset Management' aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft een ruime ervaring en expertise in vele aspecten van het onroerend goed, als ook internationaal business management. Erik Noordam heeft gewoond in Amerika, Ecuador en Kenia en heeft naar ruim 40 landen gereisd. Sinds de eind jaren zeventig komt hij op Marco Island in Florida en heeft een uitgebreid netwerk in de regio.

 Neemt u contact op voor informatie over onze dienstverlening op 020-7165673 (Nederland) of (305) 709 0548 (USA), of via het contactformulier, voor een afspraak, of ontmoet ons op een van de evenementen

Erik Noordam

 

Helpfull Links

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op indien u vragen heeft over onze dienstverlening.

E info[at]noordam.com

T 020-7165673

Business Hours

Call us at 020-7165673 in the Netherlands or at (305) 709 0548 in the U.S.A.

  • Monday-Friday: 9am to 5pm
  • Saturday & Sunday: closed

mod_eprivacy nl